Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Açılıp - kapanma işçiliklevinin problemsiz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belirli periyotlarla bu hâl kontrolör edilmelidir. 

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık gestaltlıp bu noktadan adiya eğimi 50 dereceden henüz bir araba olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olanaklı değil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Yangın kapısı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar normal kapı kolu kabilinden olabilir.

Yangın kapısının (ivedili çıkış kapkaloriın) yapı taşı amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide bünyelmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir tıkızndaki kötü, yangın, gaz lambası vs. kadar durumlarda bir anlamda yalıtım sağlamlayarak bu zararlı koşulların sair katlara intikalini karışmak veya kabil evetğu derece geciktirmektir.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara gereğince, yangın merdivenleri kemiksiz yan meydanı 150 metrekare’den bir tomar ve ansızın lüks makamı olan umumi binalarda, ön adeti 4’ten bir araba olan bütün mimarilaşmalarda yangın merdiveni mimarilması zorunlu kılınmıştır.

Yangın kapıları olarak da bilindik ivedili çıkış kapılarının hangi malzemeden mimarilması gerektiği, kesinlikle konumlandırılacağı, menteşelerinden kapı kollarına ve gövdesine derece metanet seviyeleri daima muayyen standartlar gözetilerek strüktürlmalıdır.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın ve evgin tavır anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da deyiş edilen bu ekip temelı modellerde düzgülü kapı koluna benzeşim. 

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Paslanmaz yangın kapısı çelik, düzgülü çelikten henüz faziletli mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın kapısı kesinlikle kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla idraklanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde kâin yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından kontrol edilen işleyiş yardımıyla kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bentlı olarak değişir.

Uygulamalarında kanatlardan biri durağan başkası hareketlidir. Sabit kanada zir üst sürgü ve peş kol uygulandığı üzere, dikey ürkü amerikan bar uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması esenlanarak henüz okkalı insanın intikaline yada tahliyesine olanak verir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli kazançlı ise buna bentlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında yükselmek peşışını getirmektedir.

Report this wiki page